Ezüst kocka fazonú nyaklánc

Válaszd ezt az elegáns és stílusos ezüst kocka fazonú nyakláncot, amely tökéletes választás minden alkalomra! Ez a kiváló minőségű nyaklánc ideális választás minden medálhoz, hiszen a kocka formája tökéletesen kiemeli a medálok szépségét és részleteit. Legyen szó akár vékonyabb, akár nehezebb medálokról, ez a nyaklánc biztosítja az ideális tartást és stabilitást. Szinte minden medál jól mutat ezen a kocka (velencei)  fazonú nyakláncon. 

Ne habozz tovább, és válaszd ezt a kiváló minőségű nyakláncot, hogy a medáljaidat stílusosan és magabiztosan viselhesd minden nap!

Az áruházban számtalan medál közül lehet vásárolni! 

A vastagsága: 1,2 mm
Az áruházban különböző méretekben kapható: 40-42-45-50-55cm
Anyaga:925-s sterling ezüst, magyar fémjeles 

Variáció kiválasztása:

6 390 Ft-tól

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját.

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.