Ezüst kagyló mintájú nyaklánc

Rendelhető

Egy igazán cuki kis mintájú lánc. Azoknak akik nem szeretik a feltűnő ékszereket.
Szeretnél egy szép szettet? Nézz körül a karláncoknál és szerezz be egyet.
Rendelhető, nincs készleten!
A lánc hossza: 42cm, 45cm, 50cm
A lánc súly:  3,5gr. 3,8gr. 4,2gr. (+/-0,2gr.)
A lánc szélessége: 3,5 mm
Anyaga: 925- s sterling ezüst 

Variáció kiválasztása:

7 790 Ft-tól

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját.

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.