Ezüst indás kitűző, bross gyönggyel

A stílus és elegancia tökéletes egyensúlya van  ebben az exkluzív ezüst indás kitűzőben, melyet gyönyörű fehér édesvízi tenyésztett gyöngy díszít. Az ívelt forma magában rejti a kecsesség és a kifinomultság esszenciáját, mely mind blúzokhoz, mind kabátokhoz tökéletes kiegészítővé teszi.

A kitűző magassága 40 mm, szélessége pedig 13 mm. A fehér édesvízi tenyésztett gyöngyök (átmérő: 7,5 mm) finoman hangsúlyozzák a kitűző ívelt vonalait, hozzájárulva a megnyerő nőies megjelenéshez.

Ez a kifinomult ékszer 925-ös sterling ezüstből készült, melyet magyar fémjellel igazoltunk, és ródiummal vontunk be, hogy megőrizze ragyogását hosszú ideig. A kitűző súlya mindössze 2,8 gramm, így könnyedén viselhető egész nap, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a stílus vagy a kényelem terén.

Ez az ezüst indás kitűző nem csupán ékszer, hanem egyfajta stíluskifejezés is. Az elegancia és nőiesség megtestesítője minden alkalommal, amikor felteszed ezt a gyönyörű, gondosan kiválasztott ékszert. 

13 990 Ft

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!