Ezüst holdköves fülbevaló

Ha a stílus és az elegancia a vágyaink közé tartozik, akkor nem hagyja ki ezt a csodálatos ékszert, amely garantálja az Ön szépségét és egyediségét.

Kézzel készített: Ezek a fülbevalók kézzel készültek, szem előtt tartva a részleteket és a minőséget. Az ezüst fülbevalók kifinomultságot és tartósságot sugároznak, így hosszú éveken át viselheti őket.

Varázslatos kőkombináció: Az ezüst holdköves fülbevalók a természet szépségét ötvözik a modern designnal. A fülbevaló felső részén egy gyönyörű csepp alakú holdkő található, mely a természet misztikus szépségét tükrözi. Az alsó részen egy csillogó, kerek alakú követ találunk, amely tovább fokozza az ékszer vonzerejét.

Bedugós zárszerkezet: A fülbevalókat kényelmes és biztonságos bedugós zárszerkezet teszi tökéletessé. Nem csak könnyen fel- és levehetőek, így Ön bátran viselheti őket bármilyen alkalomra.

Időtlen elegancia: Ez az ezüst holdköves fülbevaló időtlen eleganciát képviselnek. Kiváló akár mindennapi viselethez vagy különleges alkalmakra. Garantáltan felhívja magára a figyelmet.

Ajándék ötlet: Ha valaki különlegesnek szeretné érezni magát, akkor ez a fülbevaló tökéletes választás ajándékként. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy bármilyen más alkalmról, ezzel az ékszerrel nem lőhet mellé.

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy varázslatos és elegáns legyen! Az ezüst holdköves fülbevalók egy tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék kiemelni egyediségüket és ragyogni az elegancia fényében. Rendelje meg még ma, és lépjen be az ékszerek csodálatos világába.

A kövek nagysága: a felső csepp: 7x9mm, az alsó kerek: 9mm

A fülbevaló hossza: 25 mm,

Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjeles

13 590 Ft