Ezüst holdköves fülbevaló

Nincs raktáron

Ha a stílus és az elegancia a vágyaink közé tartozik, akkor nem hagyja ki ezt a csodálatos ékszert, amely garantálja az Ön szépségét és egyediségét.

Kézzel készített: Ezek a fülbevalók kézzel készültek, szem előtt tartva a részleteket és a minőséget. Az ezüst fülbevalók kifinomultságot és tartósságot sugároznak, így hosszú éveken át viselheti őket.

Varázslatos kőkombináció: Az ezüst holdköves fülbevalók a természet szépségét ötvözik a modern designnal. A fülbevaló felső részén egy gyönyörű csepp alakú holdkő található, mely a természet misztikus szépségét tükrözi. Az alsó részen egy csillogó, kerek alakú követ találunk, amely tovább fokozza az ékszer vonzerejét.

Bedugós zárszerkezet: A fülbevalókat kényelmes és biztonságos bedugós zárszerkezet teszi tökéletessé. Nem csak könnyen fel- és levehetőek, így Ön bátran viselheti őket bármilyen alkalomra.

Időtlen elegancia: Ez az ezüst holdköves fülbevaló időtlen eleganciát képviselnek. Kiváló akár mindennapi viselethez vagy különleges alkalmakra. Garantáltan felhívja magára a figyelmet.

Ajándék ötlet: Ha valaki különlegesnek szeretné érezni magát, akkor ez a fülbevaló tökéletes választás ajándékként. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy bármilyen más alkalmról, ezzel az ékszerrel nem lőhet mellé.

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy varázslatos és elegáns legyen! Az ezüst holdköves fülbevalók egy tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék kiemelni egyediségüket és ragyogni az elegancia fényében. Rendelje meg még ma, és lépjen be az ékszerek csodálatos világába.

A kövek nagysága: alsó csepp: 7x10mm, a felső kerek: 6mm

A fülbevaló hossza: 30 mm,

Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjeles

14 990 Ft

                                           A csodálatos és misztikus drágakő

A holdkő, más néven az "ékszerész kője", egy csodálatos drágakő, melynek ragyogása és misztikus szépsége az emberek tekintetét vonja magára. Ez a gyönyörű ásvány a holdfényben játszó fényjátéka miatt kapta nevét, és évezredek óta szolgálnak különleges ékszerek alapanyagaként. Ismerjük meg közelebbről a holdkő varázslatos világát!

Tulajdonságok: A holdkő egy kalcium-alumínium szilikátokból álló ásvány, melynek színe a tejfehértől a sárgásbarnáig terjedhet. Az egyedi optikai jelenség, a belső rétegeiben megtörő fény a csodálatosan vibráló kék ragyogást nyújtja. Ez a jelenség, az ún. adularescence, teszi különlegessé és népszerűvé az ékszerek világában.

Misztikum és szimbolika: A holdkőt számos kultúrában misztikus erőkkel és jelentéssel ruházták fel. Az ókori indiai és római kultúrákban például a holdhoz kötődő istennők szimbóluma volt, és a szerencse és intuíció szimbólumként ismerték el. A középkorban azt hitték, hogy a viselőjét megóvja a rossztól, és felerősíti az érzéseket. Az ókori mitológiákban és néphagyományokban a holdhoz kapcsolódik, és gyakran a szerencsét, a harmóniát és az intuitív erőket szimbolizálja. Ezek a szimbolikus jelentések hatnak az ékszer viselésének személyes értelméhez.

Szellemi és érzelmi javak: Néhány ember szerint a holdkőnek pozitív hatása lehet az érzelmi és szellemi jólétére.

Az itt leírtak a kristályokkal, ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.