Ezüst hal medál

Ha Ön horgász, akvarista vagy csak egyszerűen rajong a víz alatti világért, ez a medál tökéletes választás Önnek. Engedje, hogy elbűvölje az élethű kidolgozás és a részletek. Ez a medál nem csupán egy ékszer. Ez egy olyan műalkotás, amely a természet szépségét viseli magán. A halacskát úgy formáztuk meg, hogy minden egyes pikkely látható legyen, és a fénytörésnek köszönhetően valósághűen ragyog. Az ezüst hal medál a természet szeretetének és tiszteletének szimbóluma.

Ha horgász vagy, ez a medál nemcsak a stílusodat emeli ki, hanem az életed részét is. Viseld magadon a horgászat szenvedélyét és az élményeket, amelyeket a vízparton átéltél. Az akvaristák számára pedig ez a medál az akváriumok szépségét és a benne élő kisvilág szeretetét hozza el.

Tökéletes Ajándék Ötlet

Ez a szemet gyönyörködtető medál nemcsak Önnek, de a szeretteinek is tökéletes ajándék lehet. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy bármilyen különleges alkalomról, ez a medál örömet fog szerezni azoknak, akiknek a szívéhez közel áll a természet. 

Az árban a lánc nincs benne. Láncokat itt lehet rendelni.

A halacska medál hossza: 23mm, szélessége: 15mm az akasztóval együtt.

Anyaga: 925-s, sterling ezüst.

3 590 Ft