Ezüst galériás fülbevaló és medál

Fedezze fel a csodálatos köves ezüst fülbevaló és medál szettet, amely egy igazán mutatós és elegáns választás minden alkalomra. A galériás modellek különleges és stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az ovális, szépen csillogó kő a tekintet középpontjába helyezi ezt a nagyszerű ékszert.

A fülbevaló beakasztós zárszerkezettel rendelkezik, ami biztosan és kényelmesen tartja a fülbevalót. Az ezüst rész finoman kidolgozott és egy szép áttört mintával van díszítve, ami tovább fokozza az ékszer eleganciát és egyediségét. Ez a szett igazán mutatós ékszer, amely garantáltan vonzza a tekinteteket.

A fülbevaló magassága 22 mm, szélessége pedig 11 mm, ami az optimális méretet kínálja a stílusos megjelenéshez. A medál ugyanilyen méretekkel rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a fülbevalóhoz és összhangban van a szett egészével. A kő mérete 6x8 mm, és egy csodálatosan csillogó cirkónia, amely ragyogást és eleganciát ad az ékszernek.

Ez a 925 sterling ezüst, amely egy minőségi ezüstöt jelenti. Ez garantálja az ékszer tartósságát és hosszú élettartamát. Az átlátszó színű kövek és a tökéletes összhangja különleges megjelenést biztosít, amely biztosan elbűvöli a viselőjét.

Összességében, ez a mutatós köves ezüst fülbevaló és medál szett egy igazi különlegesség, amely eleganciával és stílussal bír. Legyen az egy különleges alkalmi esemény vagy mindennapi viselet, ez a szett magával ragadó megjelenést biztosít, és a viselőjét a figyelem középpontjába helyezi.

A lánc a szett árában nincs benne. Ezüst nyakláncokat itt lehet a medálhoz választani.


13 750 Ft