Ezüst fülbevaló berillel és gyönggyel

Fedezd fel a luxust és stílust az egyedi tervezésű ezüst fülbevalóval, melyet kifejezetten az elegancia és nőiesség jegyében alkottam meg. Ez a különleges ékszer egy lenyűgöző kézzel faragott berill virágot ötvöz gyönyörű gyönggyel, teremtve egy varázslatos kertet, ami minden alkalomra tökéletes kiegészítővé teszi.

A világos kék berill virágok gondosan kidolgozott részleteivel egyedivé teszik ezt a fülbevalót. Minden virág szirmai aprólékosan kidolgozottak, és a gyöngy a középpontban egy csodálatos bibét alkot, mintha a virágok életre keltek volna. Ez a finom részletesség és művészi kidolgozás kifinomultságot kölcsönöz a fülbevalónak, amely örök időkig megőrzi varázsát.

Az ezüst fülbevaló tartósságát és fényességét a ródium bevonat biztosítja, melynek köszönhetően hosszú éveken keresztül ragyogó marad. Az egyedi bedugós zárszerkezet könnyű használatot garantál, és biztosítja, hogy az ékszer mindig a helyén maradjon.

Ez a kifinomult és egyedi ezüst fülbevaló nem csupán ékszer, hanem egy igazi műalkotás is, amely kihangsúlyozza viselője stílusát és egyediségét. Legyen a Te gardróbod új kedvence, és ragyogj minden alkalommal egyedülállóan tervezett ékszerünkkel!

A fülbevaló hossza: 27mm

Az édesvízi tenyésztett gyöngy nagysága: 3mm


16 500 Ft

                                                    BERILL ÁSVÁNY TULAJDONSÁGAI

Természetes szépsége és ritkasága miatt a berill egy lenyűgöző ásvány, amely a kristályos világban kivételes helyet foglal el. A berill, kémiai összetételének köszönhetően, egy szilikátásvány, melyet általában magas tisztaságú kristályok formájában találunk meg. Az ásvány különleges optikai tulajdonságai, valamint gyönyörű színei miatt a drágakövek között is megtalálható, legismertebb formáját pedig az ékkövek között ismerhetjük meg.

A berill kemény és tartós anyag, amely a Mohs-skála szerinti 7,5-8-as keménységével kitűnik. Ez a tulajdonsága teszi alkalmassá a nemes berillt, hogy  drágakövek közé sorolják. A tiszta, szép színű kristályok az akvamarinok, zafírok és smaragdok színváltozatai. Az ásvány kristályszerkezete hexagonális rendszerű, amely tovább erősíti az egyediségét.

A berill színskálája változatos, és a különböző árnyalatokban megtalálható. A legismertebb színek közé tartozik az élénk zöld a smaragd , a kék az akvamarin, a rózsaszín a morganit, a sárgás-zöld a heliodor és a vörös-piros a bixbit. Az ásványok színét a benne található különböző ásványi anyagok és ionok adják meg.

Az optikai tulajdonságai révén a berill kiváló fénytörő és diszperziós képességekkel rendelkezik, amelyek az ékkövekben szemet gyönyörködtető ragyogást eredményeznek. A kristályok tisztaságával összefüggésben érdemes megjegyezni, hogy a tökéletesen tiszta berill átlátszó lehet, míg a kristályokban előforduló inklúziók vagy repedések befolyásolhatják az ásvány átláthatóságát.

A berill nem csupán esztétikai értéke miatt fontos, hanem különféle kulturális és spirituális jelentéseivel is. Számos kultúrában a berillt különleges energiával és gyógyító tulajdonságokkal társítják, ami miatt ez az ásvány nem csupán divatos ékszer, hanem egyben a test és lélek harmóniájának szimbóluma is.

Összességében a berill egy olyan ásvány, amely nem csupán a szépségével, hanem különleges fizikai és optikai tulajdonságaival is lenyűgözi a világot. Legyen szó ékkövekről, díszítő tárgyakról vagy spirituális értékről, a berill egy igazi csoda a kristályok világában.