Ezüst focicipő medál

Üdvözlünk a szenzációs ezüst foci cipő medál világában, ahol a stílus és a szenvedély találkozik! Ez a futball cipő medál nem csak egy egyszerű ékszer, hanem egy erős kifejezése a sport iránti szeretetednek. Ez a férfi medál a sport iránti szenvedélyét ünnepli, és egyedi kiegészítője lehet mindazoknak, akik szeretik a futballt.

A futball cipő medál tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik kifejezni sport iránti lelkesedésüket a mindennapokban is. Egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy ez a medál remekül passzoljon bármilyen stílushoz és öltözékhez. Legyen szó egy sporteseményről, egy baráti találkozóról, akár mindennapos viseletről, ez a medál mindig kivételes megjelenést kölcsönöz.

Az ezüst medál minden férfit díszíthet, legyen szó fiatalokról vagy idősekről, profi futballistákról vagy szurkolókról. Ez a medál tökéletes ajándék lehet a barátodnak, családtagnak vagy akár magadnak, hogy mindig közel érezd magad a kedvenc sportodhoz.

Tulajdonságok:

  • Anyag: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel
  • Méret:  27mm hosszú az akasztóval együtt, 6m széles
  • Ezüst láncokat itt találsz a foci cipő medálhoz

Legyél te is a futball divatjának éllovasa ezzel az ezüst foci cipő medállal! Vásárold meg most, és mutasd meg a világnak a szenvedélyedet és stílusodat! Ne hagyd ki ezt az esélyt, és légy az elsők között, akik birtokolhatják ezt az egyedülálló ékszert.

7 490 Ft