Ezüst bedugós fülbevaló ónixxal

Azoknak akik szeretik az egyszerű és modern ékszereket. Klasszikus fazon, bedugós zárszerkezet. Az ónix cseppen pici lapocskák vannak csiszolva, szép csillogását ennek köszönheti.
A fülbevaló teljes hossza: 20mm, onix hossza: 10mm
Súlya: 2,8gr
Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjellel, ródium bevonattal.

8 990 Ft

Ónix hatása: A fekete ónix a lényeghez vezet. Segít a felesleges és lényegtelen dolgokat elengedni. Nem csoda, hogy számos vallás imaláncaiban megtaláljuk. Meditációhoz használva segít a szellemi koncetrációt, hogy a létezés megformálatlan, ősi alapjaira, a gondolatokon, formákon és látszaton túlra irányuljon. Az ónix a mindennapi életben a fegyelmet és kitartást támogatja. Szellemi nyugalmat nyújtja, amelyben letisztulnak a gondolataink, s mentesek maradnak minden külső befolyástól.Hasznos segítséget ad szenvedélyek ellen is: alkohol- nikotinvágytól a falánkságon, tévé- játékfüggőségen át a kábítószer-függőségig.

Az ónix segíti a Bakot, hogy a gyakorlati élettől némileg elkanyarodva a lélek mélyén megtalálja azt, ami igazán lényeges. Ezősíti fegyelmét és kitartását az úton, ugyanakkor enyhíti kérlelhetetlen szigorát.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.