Életfa medál ezüstből

Az életfa medál az ősi szimbolikában a természet erejét és életenergiát képviseli. Az életfa ágai és gyökerei a kapcsolódást szimbolizálják a földhöz és az éghez, a múlthoz és a jövőhöz. Ezzel együtt a medál jelképezi a belső erőt, a megújulást és az egyensúlyt.

Ez a medál nem csak szép és divatos, hanem hatékony védő energiával rendelkezik. Az életfa szimbóluma hozzájárul ahhoz, hogy pozitív és harmonikus környezetet teremtsen maga körül. Védelmet nyújt a negatív energiákkal és káros hatásokkal szemben, segítve Önt abban, hogy megőrizze mentális és érzelmi stabilitását.

Az életfa medál energetizáló hatása pedig segítséget nyújt, hogy fókuszáltabbá váljon és javítsa teljesítményét a mindennapi életben. Amikor fontos feladatok elé néz, vagy stresszes időszakot él át, ez a medál kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá teheti Önt, segítve abban, hogyan kezelje a kihívásokat.

A medál magas minőségű anyagokból készült, tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Az ékszer megjelenése elegáns és stílusos, így könnyen illeszkedik a mindennapi viselethez és bármilyen öltözékhez.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy az életfa medál erejét magával vigye és élvezze a védő és energetizáló hatását. Legyen ez a különleges ékszer a segítségre, amikor a legjobb teljesítményt kell nyújtani, legyen az vizsga, munka vagy más kihívásokkal teli helyzetek.

Fontos megjegyzés: Az életfa medál védő és energetizáló hatása a személyes hiten és meggyőződésen alapul. Bár sok ember számára hasznosnak bizonyult, egyedi eredményeket és hatásokat tapasztalt minden egyes személy.

Az árban a lánc nincs benne, ezüst láncokat itt lehet hozzá válsztani.

Tulajdonságok:

-925-s sterling ezüst

-minden alkalomra

-energetizál

-védelmet nyújt


5 900 Ft