Cirkon nyakláncok

Az egyedi tervezésű ékszerek kifejezik egyéniségedet, és azonnal feldobják öltözékedet.

A cirkon nyakláncok elérhetők különböző lenyűgöző színekben, beleértve az olivazöldet, rózsaszínt, lilát, és a kifinomult narancsárga árnyalatokat. Minden szem 2 mm átmérőjű, fazettált kialakítású, amely még inkább kiemeli a nyaklánc ragyogását. Az aprólékosan kiválasztott cirkon szemek minden irányból vonzzák a fényt, létrehozva egy varázslatos csillogást, ami garantáltan elbűvöli a tekinteteket.

Az ezüst ródiumos zár és toldólánc teszi lehetővé a tökéletes illeszkedést és kényelmet, miközben a kifinomultságot és eleganciát hangsúlyozza. A ródium bevonat megvédi az ezüst felületet a kopástól és megőrzi a nyakláncok csillogását hosszú ideig.

Egy cirkon nyaklánc nem csupán ékszer, hanem egy stílusos kiegészítő is, amely feldobja mindennapi megjelenésedet. Legyen az alkalom bármilyen, ezek a nyakláncok garantáltan magukra vonzzák a figyelmet, és kiemelik viselőjük egyedi stílusát. Engedd, hogy ezek a gyönyörű ékszerek kifejezzék egyéniségedet.

Az ár egy sor cirkon nyakláncra értendő.

Hossza: 41cm+ 5cm


Variáció kiválasztása:

9 500 Ft

        Cirkon ásvány: egyedi szépsége és kivételes tulajdonságai

A cirkon ásvány a gyönyörű kőzetek családjába tartozik, melynek lenyűgöző színskálája és egyedi tulajdonságai az ékszerészet és a díszkőipar népszerű választásává teszik. Az elbűvölő cirkon nem csupán egy kő, hanem egy valódi mestermű, amely mélyen gyökerezik a Föld kérge mélyeiben. Ismerjük meg e csodálatos ásvány kivételes tulajdonságait!

1. Színkavalkád:

Cirkon ásvány széles spektrumú színskálával büszkélkedhet, beleértve az ékkövek között ritkán látott zöld, sárga, vörös, barna, rózsaszín és kék árnyalatokat. Ez a változatosság lehetővé teszi az ékszerészek és dizájnerek számára, hogy elképesztő és személyre szabott kreációkat alkothassanak.

2. Keménység és tartósság:

A cirkon rendkívüli keménységgel bír, így ideális választás az ékszerek készítése során. A Mohs-skála szerinti 7.5-8 keménységi fokával a cirkonok ellenállnak a karcolásnak és hosszú élettartamú ékszereket alkotnak.

3. Villódzó csillogás:

Az ékszerek elsődleges értékesítési szempontjai közé tartozik a cirkon kiváló tűzének, vagyis a fénytörés és tűzesség képességének köszönhető ragyogása. A cirkonok élénk csillogása vonzza a tekintetet és egyedivé teszi a viselőjét.

4. Spiritális jelentőség:

A cirkon hagyományosan a tisztaság és a spiritualitás szimbóluma. Hitelesített források szerint a cirkon életerőt és szeretetet hoz az életbe, valamint segíthet a stressz és a szorongás leküzdésében.

5. Ritkaság és Exkluzívitás:

Mivel a cirkonok természetes kincsek, minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen. Ennek köszönhetően az ékszerek készítése során garantált a kifinomultság és az exkluzívitás.

6. Az egészség támogatása:

Egyesek hiszik, hogy a cirkonoknak pozitív hatásuk van az emberi egészségre, például segíthetnek az alvásproblémák és az immunrendszer erősítésében.

Tekintsük a cirkont mint egy csodálatos ásványt, mely nem csupán kiegészíti az ékszereket, hanem egyben a természet szépségét és erejét is magában hordozza. Azok, akik a cirkon mellett döntenek, egy olyan ékszert választanak, mely örökkévaló szépséget és kifinomultságot kölcsönöz viselőjének. 

Fontos megjegyezni, hogy az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai és mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.