Barack színű hosszú gyöngysor

Fedezd fel a kifinomultság és elegancia tökéletes ötvözetét ebben a gyönyörű barack színű hosszú gyöngysorban! Minden gyöngy édesvízi tenyésztett gyöngyből készült, gondosan válogatva a legkiválóbb minőségűeket.

A gyöngyszemek szemet gyönyörködtetőek és tökéletesen kidolgozottak, minden egyes szem között pedig kis csomó található. Ezek a csomók nemcsak esztétikusak, hanem megakadályozzák, hogy a gyöngyök súrlódjanak egymással, megőrizve ezzel a sor szépségét és tartósságát.

Ez a gyöngysor sokoldalúan viselhető, és különböző stílusokban variálható. Hordd hosszú szálként egy elegáns esti rendezvényen, vagy tekergesd két vagy háromszor a nyakad köré egy laza hétköznapi megjelenésért. Bármelyik módot választod, ez a gyöngysor mindig kiemeli viselőjének stílusát és eleganciáját.

Legyél kész a figyelem középpontjába kerülni ezzel a kifinomult és stílusos édesvízi gyöngysorral! A tökéletes kiegészítő bármilyen alkalmi vagy ünnepi öltözékhez. Rendeld meg most, és tedd feledhetetlenné minden megjelenésedet ezzel az exkluzív gyöngysorral!

A gyöngysor hossza: 86cm

A gyöngyszemek nagysága: 6x8mm

A zár ródiumos réz

14 500 Ft