Asszimetrikus édesvízi gyöngy nyaklánc és karlánc

Mutatós asszimetrikus édesvízi gyöngy szett. Többféle képpen is lehet viselni a nyakláncot, lehet hátul a zár vagy oldalt a zár és akkor a sötét gyöngyök szintén oldalra kerülnek. A gyöngy szemek között van fehér, halvány barackszín, világos lilás, sötét óarany szín, fekete. A nyaklánc csomózott technikával készült, minden egyes gyöngy szeme között egy csomó van.           
A karlánc praktikusan gumis a könnyebb felvétel miatt.                        A gyöngy nyaklánc hossza: 46 cm      A gyöngy karlánc hossza: 19cm
A gyöngyszemek nagysága: 9-10x11-12 mm                                                      A gyöngy nyaklánc zár anyaga: 925-s sterling ezüst, foglalt cirkónia kövekkel, ródiumozott, magyar fémjellel                                                  A gyöngy karlánc köztes anyaga: ródiumos bizsu, foglalt cirkónia kövekkel 

19 490 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

 Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.