Afrikai türkiz nyaklánc

Fedezze fel a csodálatos szépséget és a természet csodáját ezzel az exkluzív afrika türkiz nyaklánccal. Ez az ásványékszer egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének, és lenyűgözi mindazokat, akik látják.

Az afrikai türkizek téglalap alakúak és méretük 6-8x10-12 mm között változik. Az elől elhelyezkedő nagyobb szemek hátralévő kisebednek hátrafelé haladva, így egy egyedi és stílusos megjelenést kölcsönözve a nyakláncnak.

A türkiz szemek között finom csomók találhatók, kipróbálják, hogy a szemek súrlódjanak és koptassák egymást. Ez a figyelmes részlet biztosítja a nyaklánc hosszabb élettartamát, és megőrzi annak eredeti szépségét hosszú ideig.

A türkiz ásvány különleges zöldes-kék színnel rendelkezik, amelyet sötét foltok tesznek még izgalmasabbá. Ez a természetes színkombináció különleges és természetes megjelenést adnak  a nyakláncnak.

A ródiumos ezüst zár a nyaklánc kényelmes viselését és biztonságát biztosítja. 

Az afrika türkiz nyaklánc ideális választás mindazoknak, akik egyedi és stílusos kiegészítőt keresnek. Legyen az egy különleges alkalmi esemény, vagy akár mindennapi viselet, ez a nyaklánc garantáltan vonzó és feltűnővé teszi Önt.

Fedezze fel a természet szépségét és hódítson bármilyen módon ezzel az afrika türkiz nyaklánccal, amely a figyelem középpontjába állítja Önt.

A nyaklánc hossza: 45cm

13 800 Ft