4 soros ezüst nyaklánc

Fedezd fel a modern stílusú, többsoros ezüst nyakláncot, mely garantáltan magára vonzza a figyelmet. A csillogó lapocskák lenyűgöző hatást keltenek, és elegánsan kiemeli a viselőjét. Bátran viselheted különleges alkalmakra vagy akár mindennapi szettekhez is. Az ezüst nyaklánc tömör és stabil fazonnal rendelkezik, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Személyre szabott méretekben is elkészítjük nyakláncot, hogy tökéletesen illeszkedjen hozzád. Ha több hosszúságot szeretnél, csak írj nekünk, és mi elkészítjük, hogy megfelelő méretet kapd.

A nyaklánc mellett ajánljuk a hozzá illő ezüst karláncot is, így egy szép szettet alkothatsz, amely garantáltan magára vonzza a tekintetet. Viselhető alkalomra vagy mindennap is. Tömör, stabil fazon. 
A nyaklánc hossza: 45cm

Súlya: 11,4gr.

Szélessége:  5,5mm
Anyaga: 925-s sterling ezüst, magyar fémjeles, így biztos lehetsz a minőségében.

21 990 Ft

Az ezüst egy ásványi fém, amely sok területen használatos és rendelkezik számos jelentős tulajdonsággal. Az ezüst különösen híres az antimikrobiális hatásáról, amely segít megölni vagy gátolni a káros baktériumok és mikrobák növekedését. Ez a tulajdonság különösen fontos a sebgyógyulásban, mivel az ezüst segít megelőzni a fertőzéseket és támogatja a sejtek regenerációját. 

A természetes gyógyító tulajdonságai mellett az ezüstnek számos más egészségügyi előnye is van. Például az ezüst nyugtató hatással lehet az irritált vagy gyulladt bőrre, valamint enyhítheti a viszketést és a bőrproblémákat. Az ezüstöt néha a víztisztítás során is használják, mivel képes eltávolítani bizonyos szennyezőanyagokat és baktériumokat a vízből.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ezüst gyógyító tulajdonságairól szóló állításokat további tudományos vizsgálatokra van szükség, hogy teljes körűen igazolják és megértsék ezeket a hatásokat. Mindig konzultáljunk orvosunkkal vagy szakemberrel, mielőtt az ezüstöt gyógyászati célokra használnánk.