3 színű gyöngy nyaklánc

Keltse életre öltözéket ezzel a lenyűgöző, három színű édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánccal. A gyöngyök fehér, barack és lilás árnyalatokban pompáznak, létrehozva egy varázslatos színjátékot, mely bármilyen viseletet feldobja.

Minden egyes gyöngy egyedi, tojás alakú, rendkívüli fénytörést mutat. Néhányukon láthatók az édesvízi tenyésztett gyöngyökre jellemző felületi hibák, melyek kifejezik azok természetes szépségét és egyediségét.

A gyöngyök között gondosan elhelyezett csomók biztosítják, hogy a szemek ne sérüljenek vagy koptassák egymást viselés közben, így biztosítva a nyaklánc hosszú élettartamát.

Ez a gyönyörű ékszer egyben elegáns és stílusos választás, amely bármelyik alkalomhoz tökéletes kiegészítőt kínál. Legyen szó egy különleges eseményről vagy mindennapi viseletről, ez a nyaklánc garantáltan elvarázsolja környezetét. 

Viseld ezt a csodálatos gyöngysort, hogy kiemelje egyéniségedet és ragyogj bárhol is jársz. Legyen ez ajándék egy szeretett személynek, vagy magadnak ez a gyönyörű édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc mindig egy különleges értékkel bír.

Jellemzők:

  • Anyag: Édesvízi tenyésztett gyöngy
  • Szín: Fehér, Barack, Lilás
  • Hossz: 43cm
  • Zár: 925-s sterling ezüst, 1db. foglalt cirkónia kővel, rodium bevonattal.
14 990 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.