3 soros rubin nyaklánc

Gyönyörű bordó színű 3 soros valódi rubin nyaklánc. A rubin szemek fazettásak, kicsi lapok vannak rácsiszolva amitől csillognak. A zár  könnyen kezelhető és biztonságos, egyszerűen szétcsúsztatható. 925-s ezüst, ródiumozott.
A rubin nyaklánc belső hossza: 43cm
A szemek nagysága 3mm. 

43 390 Ft

Rubin kő tulajdonságai és hatásai: A rubin az idők során számos kultúrában és vallásban megjelent. A hinduizmusban például a rubint a szenvedély és a szeretet szimbólumaként , míg a középkori Európában az uralkodók és királyok számára jelképezte a hatalmat és a hatalmas vért.

A rubin rendkívül erős energetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Úgy, hogy serkenti és erősíti az életenergiát (chi-t), valamint támogatja a fizikai és érzelmi gyógyulást. Néhányan úgy vélik, hogy a rubin segíti a stresszt, a szorongást és a depressziót, valamint elősegíti az életerőt és a vitalitás növekedését.

A rubinnak számos más pozitív hatása is van. Úgy, hogy javítja a vérkeringést, serkenti az immunrendszert, erősíti a szívet és a vérereket, valamint segít az alvásproblémák és az alacsony libidó kezelésében. A rubin a szenvedély, az inspiráció és a motiváció kristálya is, amely a céljainkat elősegíti és megerősíti az önbizalmat.

Fontos megjegyezni, hogy az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai és mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.