3 köves ezüst medál

Termékünk egy nagyszerűen megtervezett és stílusos 3 köves ezüst medál, melyet ajánlunk azoknak, akik rajonganak a színes drágakövekért egyetlen ékszeren belül. Ez a medál gránát, citrin és olivin gyönyörű kombinációját kínálja, létrehozva ezzel egy olyan ékszert, ami nem csupán magában hordozza az egyedi szépséget, de egyúttal kifejezi viselője egyediségét és stílusát.

A medál magas minőségű ezüstből készült, ami nemcsak tartósságát biztosítja, de elegáns megjelenést is biztosít viselőjének. A kiváló minőségű ezüst háttér tökéletes keretet nyújt a gránát, citrin és olivin drágakövek számára, mind egyedi színükkel és ragyogásukkal hívják fel magukra a figyelmet.

A gránát, a medál központi eleme, mint vörös színével szimbolizálja a szenvedélyt és a szeretetet. A citrin, a medál második drágaköve, arany színével napfényt varázsol az ékszerbe, így pozitív energiával tölti meg a viselőjét. Az olivin, a harmadik kövünk, a természet zöld színével és frissességével egészíti ki az összképet, emelve az ékszer kifinomultságát.

Ez a medál tökéletes választás azok számára, akik szeretik a színes drágaköveket, és egyedi, figyelemfelkeltő ékszerrel szeretnék kifejezni saját stílusukat. Legyen szó egy különleges eseményről vagy mindennapi viseletről, ez a 3 köves ezüst medál garantáltan magára vonzza a tekinteteket és emlékezetes pillanatokat teremt viselője számára. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egyedi stílust kiemelje ezen csodálatos ékszerrel!

Ezüst nyakláncokat itt tudsz hozzá rendelni.

A medál magassága akasztóval együtt: 20mm, szélessége: 18mm

Anyaga: 925-s sterling ezüst


6 900 Ft