2 soros kék cirkon ezüst medállal

Fedezd fel a csodálatos eleganciát ebben a 2 soros kék cirkon nyakláncba. Az  ezüst medál 17mm hosszú és 10mm széles, a ngy kék kő benne 7,5mm, köbe apró cirkónia kövek vannak befoglalva. A finom, elegáns kivitel és a csiszolt, csillogó lapok magával ragadják a tekintetet. Belső sor 41 cm hosszú, plusz egy 2 cm-es toldólánc, mely lehetővé teszi a személyre szabást.

Ideális ajándék:

-akik szeretik a kék színt

- akik szeretik  apró csillogást

- akik szeretik az elegáns ékszereket

17 900 Ft

     Cirkon ásvány: ragyogás és energia egyesülése

A cirkon ásvány, a Föld mélyéről fakadó misztikus kincs, csodálatos szépségével és pozitív energiáival hódítja meg a szívünket. Ezen csodálatos ásvány tulajdonságai nem csupán optikai gyönyörűséget rejtenek, hanem spirituális és energetikai is különleges hatásokkal bírnak.

1. Kristálytiszta ragyogás:

A cirkon kristálytiszta csillogásával és intenzív fényjátékával azonnal magára vonzza a figyelmet. Ez a lenyűgöző optikai jelenség nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem a környezetet is pozitív energiával tölti fel.

2. Szellemi éberség:

A cirkon ásvány az éberség és tisztánlátás szimbóluma. A viselőjét ösztönzi a gondolkodásra, segít az éles megfigyelésben és az elszántságban. Ezáltal támogatja az életünkben pozitív változásokat és fejlődést.

3. Energiaharmonizáció:

A cirkon ásvány energetikai tulajdonságai révén képes kiegyensúlyozni az aura energiamezőjét. Ez az érzelmi stabilitás elérése, csökkentheti a stresszt és támogatja a belső békét.

Fontos megjegyezni, hogy az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai és mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.