Miért különlegesek a BáldyDESIGN ásvány ékszerek?

2023.02.21

Az ékszerek mindig is jelen voltak a kultúrákban. Sokáig a társadalmi hovatartozás kifejezésére szolgáltak, majd idővel előtérbe került esztétikai jellegük.

Míg az arany és ezüst ékszerek népszerűsége főleg értékükben és időtállóságukban rejlik, addig az ásvány ékszereknek kiemelkedő szerepük van az egészség megőrzésében, valamint annak helyreállításában.

Az ásvány ékszerek viselése során mentálisan és testileg is egészségesebb leszel.

Az ezoterikus gondolkodásmód szerint akkor van harmóniában a szervezeted, ha az energiák szabadon áramlanak testedben. Előfordul azonban, hogy az energiaáramlás akadályokba ütközik, melynek következtében megbomlik a harmónia. Ezekben az esetekben azt tapasztalod, hogy megbetegedtél. Az energiaáramlás blokkjai mutatják, hogy valamelyik szerved nem jól működik, vagy esetleg mentális síkon vannak problémáid.

Az ásvány ékszerek segítik feloldani ezeket a blokkokat. Jótékony hatással vannak az általános közérzetedre, növelik az energiaszintedet. Érzelmeidet stabilizálják. Az ásványok védelmet biztosítanak a negatív gondolatokkal szemben és erősítik a pszichédet, ezáltal kreatívabbá is válsz.

De nemcsak akkor célszerű kipróbálni az ásvány ékszerek gyógyító hatását, amikor már megbetegedtél. Köztudott, hogy nagyon hatásosak a betegség megelőzése céljából is. Sokkal nagyobb erőfeszítésbe kerül a már megbetegedett szervezetedet gyógyítani, mint megelőzni a betegséget.

Sajnos a mai rohanó világunkban sokan elfelejtkeznek erről. De Te már megtetted az első lépést azzal, hogy elolvastad ezt a cikket.

A test és a lélek egységet alkot a szervezetben. Ha az egyik megbetegszik, biztos a másik sem fog megfelelően működni. A BáldyDESIGN ásványi ékszerek használatával ezt az egyensúlyt újra visszaállíthatod a szervezetedben.

Az ékszerek viselése kettős hatású. Egyrészt a fent leírt gyógyító hatásuk jelentős, másrészt esztétikai hatásuk is kiemelkedő. A megfelelően kiválasztott ékszer viselésével megjelenésed is előnyössé fog válni.

Az ásvány ékszer kiválasztásához szükséges tanulmányoznod, hogy milyenek a testi jellemzőid, illetve a csillagjegyed is segít meghatározni, hogy melyik lesz a Te ásványod.

Ha megtaláltad a számodra legmegfelelőbb ásványt, nézz körül a webáruházunkban és válaszd ki az abból készült, hozzád legjobban illő ékszert.

Viselése során soha ne feledkezz meg jótékony hatásáról, ezáltal befogadóbbá válsz és biztos lehetsz abban, hogy segíteni fog az esetleges problémáid megoldásában.

Használd ki az ásvány ékszerek pozitív hatásait, javítsd életminőségedet!