Szürke tenyésztett gyöngy nyaklánc hegyikristállyal

Sokak nagy kedvence a szürke szín és milyen igazuk van, szinte minden ruhához remekül illik. A különböző formák adják a különlegességét ennek a nyakláncak.Édesvízi tenyésztett gyöngy és csillogó hegyikristály egyvelege.
A szürke négyzet alakú édesvízi tenyésztett gyöngy nagysága: 9x9 mm.           
A szürke tenyésztett gyöngy nagysága: 6 mm. 

A hegyikristály nagysága: 6x8mm

A nyaklánc hossza: 57 cm

A zár: 925-s sterling ezüst

9.990 Ft

Gyöngy hatása: Szeretetteljes odafordulásra és gondoskodásra tanít. Óv az érzelmi sérülésektől. Védelmet nyújt és segít, hogy nagyobb öntudatra és igazságosságra tegyünk szert.

Rák szülötteknek anyáskodó, gondoskodó hajlamát támogatja.
Az érzékeny Halak szülötteknek védettséget ad, támogatja a segítőkészségüket, együttérzésüket, szeretetteljes odafordulásra való képességüket.

Hegyikristály hatása: Szellemi és lelki világosságot, tisztaságot nyújt. Segít, hogy helyes döntéseket hozzunk. Elmélyíti a intuíciót és a meditációt.
Bak szülötteket elvezeti a meditáció rejtett képességéhez, hozzásegíti, hogy magába fogadja és szétsugározza a fény erejét.

Oroszlán szülöttnek segít, hogy Napként sugározzon fényt és meleget minden élőre egyaránt.

Ikrek szülötteket az osztatlan egység tapasztalatához vezeti és, hogy a teremtés sokféleségét másokkal is meg tudja osztani.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.