Szürke kétsoros gyöngysor

Eladva

Elegáns és mindenhez jól ki lehet használni ezt a gyöngysort.
Kétsoros halvány szürke édesvízi tenyésztett gyöngysor saját készítésű ezüst zárral.
Minden szem között csomó van így nem torlódnak a szemek és szépen kifekszik a nyakon. A kicsi szemek 5x4 mm-esek a nagy szemek 8-9 x 5-6mm-esek. A nagyobb szemek kicsit világosabbak. A nagy szemek közé 8mm-s hegyikristály szemeket fűztem. A hegyikristály szemeken kicsi fazetták vannak ( =kicsi lapok vanna rácsiszolva) ezáltal szépen csillognak.
A zár biztonságos, könnyen kezelhető.
A két sor összecsavarva nagyon mutatós, de ha valaki csak egymás mellet szeretné hordani úgy is szép.

A lánc hossza 53cm összetekerve.

15 500 Ft

Gyöngy hatása: Szeretetteljes odafordulásra és gondoskodásra tanít. Óv az érzelmi sérülésektől. Védelmet nyújt és segít, hogy nagyobb öntudatra és igazságosságra tegyünk szert.
Rák szülötteknek anyáskodó, gondoskodó hajlamát támogatja.
Az érzékeny Halak szülötteknek védettséget ad, támogatja a segítőkészségüket, együttérzésüket, szeretetteljes odafordulásra való képességüket.

Hegyikristály hatása: Szellemi és lelki világosságot, tisztaságot nyújt. Segít, hogy helyes döntéseket hozzunk. Elmélyíti a intuíciót és a meditációt.
Bak szülötteket elvezeti a meditáció rejtett képességéhez, hozzásegíti, hogy magába fogadja és szétsugározza a fény erejét.

Oroszlán szülöttnek segít, hogy Napként sugározzon fényt és meleget minden élőre egyaránt.
Ikrek szülötteket az osztatlan egység tapasztalatához vezeti és, hogy a teremtés sokféleségét másokkal is meg tudja osztani.

Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.