Szürke aura kvarc nyaklánc

AKCIÓ!!!! 20000-10%

Csodálatosan csillógó aura kvarc nyaklánc. A szemeken pici lapocskás vannak csiszolva amitől szikráznak az aura kvarc szemek. Igazi alkalmi viselet, színházba, operába, jeles alkalmakra. Szürke színével minden ruhához remek választás. Ezüst alkatrészekkel készült. A nyaklánc két oldalsó dísze Swarovski kövekkel van díszítve. A nagyobb kövek 8,5mm, a kisebb kövek 6mm-sek.
A nyaklánc hossza: 45 cm

18 000 Ft

Az aura kvarcok a természet és a tudomány találkozásának legszebb megtestesítői. Ebből a frigyből gyönyörű színekben pompázó kristályok születnek. Színüket és különleges fémes csillogásukat egy különleges eljárással hívják életre: a természetes hegyikristályba vákuum és extra magas hő segítségével fém (jellemzően titán, platina, arany, ezüst, vas) gőzt juttatnak, mely során a fém ionok egyesülnek a kvarc szerkezetével. A fém hatására alakul ki a kristály színe, amelyben fellelhető a szivárvány varázslatos csillogása. Az aura kvarcok számos változatban érhetőek el, legismertebb az angyal és az aqua aura kvarc. 

Az aura kvarc hatása: Az aura kvarcok magas és intenzív rezgésű ásványok, melyeket öröm viselni. Lágy fényhozók, a bennük rejlő szivárvány derűt, fényt és optimizmust ad. Tisztítja és felemeli lelket és felébreszti spirituális tudatosságot, segíti az angyalokkal kapcsolódást és az öntudatra ébredést. Az energiamezőt elárasztja a nyugalom, a béke és a biztonság érzésével. Auránkat őrangyalként védelmezi a negatív behatásoktól. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat. A mindennapokba könnyedséget és rugalmasságot hoz.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.