Színes édesvízi tenyésztett gyöngysor

Nincs raktáron

Ez a különleges színes édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc lenyűgöző kiegészítő a divatkedvelők számára. A gyöngyök ovális alakúak, és csodálatos színjátszó fényt tükröznek vissza, amely szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Az édesvízi tenyésztett gyöngyök természetes szépségétől eltekintve helyenként felületi hibákkal rendelkezhetnek, amelyek azonban nem csökkentik a nyaklánc vonzerejét és egyediségét. 

A nyaklánc különlegessége az, hogy minden egyes gyöngy szem között csomó található. Ez a csomók elhelyezése biztosítja, hogy a gyöngyök ne súrlódjanak egymással, és ne okozzanak károsodást egymásnak. Ez a megoldás hosszú élettartamot garantál a nyakláncnak, így hosszú ideig élvezheted a gyöngyök szépségét.

Ez a különleges színes édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc minden alkalomhoz tökéletes választás lehet. Legyen szó egy elegáns esti eseményről vagy egy hétköznapi összeállításról, ez a nyaklánc kiemeli az egyéniségét és stílusát. Bármilyen ruhához remekül kombinálható, és elbűvölő megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Fedezd fel a gyöngyök varázslatos világát ezzel a különleges nyaklánccal, amely eleganciával és egyediséggel ragyog minden viselőjén.

A gyöngysor hossza 43 cm, ami egy ideális hossz a nyaklánc viseléséhez. A gyöngyök tökéletesen illeszkednek a nyak körül, és elegáns megjelenést kölcsönöznek a viselőjének. A nyaklánc zárja 925-ös sterling ezüstből készült könnyen kezelhető ruggyűrű, ami nemcsak tartósságot, hanem eleganciát is biztosít az összképnek.

8 590 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.