Sötétkék tenyésztett gyöngysor és fülbevaló

Nincs raktáron

Termékleírás: Tahiti gyöngy színű édesvízi tenyésztett nyaklánc és fülbevaló szett

Fedezze fel a Tahiti gyöngy színű édesvízi tenyésztett nyaklánc és fülbevaló páratlan szépségét! Ez a lenyűgöző szett tökéletes választás azok számára, akik szeretik az elegáns és exkluzív ékszereket. A nyaklánc és a fülbevalók gyönyörű sötétkék, indigókék és picit zöld hatású gyöngyökkel rendelkeznek, melyek lenyűgöző fényt tükröznek. A gyöngyök tojás alakúak és szép fényűek, bár helyenként előfordulhatnak az édesvízi tenyésztett gyöngyre jellemző felületi hibák.

Minden egyes gyöngy szem között finom csomó található, hogy megakadályozza a szemek egymás elleni súrlódását és kopását. Ez biztosítja a gyöngyök hosszabb élettartamát és megőrzi csodálatos megjelenésüket. 

A zár könnyen kezelhető és mindkét oldalról nyitható. Készült 925-ös ezüstből, amelyet ródiummal vontak be a tartósság és a fényes, ezüstös megjelenés érdekében. A zárat apró cirkónia kövek díszítik, amelyek extra eleganciát és csillogást kölcsönöznek a nyakláncnak. Magyar fémjellel ellátva.

A gyöngyök mérete elöl 8x14 mm, míg a zár felé haladva fokozatosan kisebbednek, így dinamikus és stílusos megjelenést biztosítanak. A nyaklánc hossza 45 cm, ami ideális a nyak vonalát kiemelő hatás eléréséhez.

A fülbevalók ugyanolyan elegánsak és letisztultak, mint a nyaklánc. Ródiumozott ezüstből készültek, és elöl apró cirkónia kövekkel vannak díszítve. A fülbevalók teljes hossza 30 mm, ami tökéletes méret a fülön való viseléshez. Kényelmesek és könnyűek, miközben a cirkónia kövek ragyogást és extra nőiességet kölcsönöznek.

Az édesvízi tenyésztett Tahiti gyöngy színű nyaklánc és fülbevaló szett igazán különleges kiegészítő minden alkalomra. Viselje ezt a lenyűgöző, nem mindennapi megjelenésű gyöngysort!22 590 Ft