Orgonaszínű tenyésztett gyöngy szett

Nincs raktáron

Egy gyönyörű édesvízi tenyésztett gyöngy ékszerszett, amely minden nő számára tökéletes választás lehet. Az orgonaszínű édesvízi tenyésztett gyöngyök magas minőségűek és fantasztikusan csillognak, hogy azonnal vonzzák a figyelmet.

A sor minden egyes szeme között egy csomó található, hogy nem találja a gyöngyök kopását egymáson. Ez biztosítja, hogy az ékszer hosszú távon is tökéletes állapotban maradjon. A szett magában foglal egy nyakláncot, fülbevalót és karkötőt, és együtt egy igazán egyedi és elegáns megjelenést biztosítanak.

Az orgonaszín tökéletesen kiemeli az édesvízi tenyésztett gyöngyök csillogását, és gyönyörűen mutat minden bőrtónussal. Az ékszerek külön-külön is remekül használhatók, de együtt igazán elegáns megjelenést biztosítanak, ami tökéletes választás lehet különleges alkalmakra vagy mindennapi viseletre is.

Ez az ékszerszett a minőség és az egyediség tökéletes kombinációja. Az édesi tenyésztett gyöngyökkel való hosszú élettartam és a gondos kidolgozás garantálja, hogy ez a hosszú távon is megőrzi szépségét. Ha egy olyan ékszert keresel, amely egyedi és magas minőségű, akkor az orgonaszín édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc, fülbevaló és karkötő tökéletes választás lehet számodra.

A zár 925-s sterling ezüst, ródiumos, könnyen kezelhető nyelves zár. A zárban apró halvány lila cirkónia kövek vannak befoglalva.

A nyaklánc  hossza: 44cm
A karkötő hossza: 18cm
A fülbevaló hossza: 2cm 
A gyöngyök nagysága: 8x10mm.
A fülbevalóba a gyöngy 8mm átmérőjű, a színe egy kicsit halványabb, mint a gyöngysor.
 Ajánljuk:
-fehér vagy fekete blúzhoz
-akiknek van már fehér gyöngysoruk és valami más színt is szeretnének
-akik szeretik a lila színt

  

24 590 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.