Ónix nyaklánc ezüst kereszttel

Nincs raktáron

Az örökké divatos fekete szín, ami soha nem megy ki a divatból. A nagy és kicsi ónix szemek közé hegyikristály szemeket fűztem. Mindegyik szem fazettált, ezáltal kicsit csillognak.
Az ónix szemek 6-8 mm-esek a hegyikristály szemek 8mm-esek. A kereszt ezüst és cirkónia kövek vannak belefoglalva.
A ródiumos bizsu zárban kicsi foglalt kövek vannak.
A lánc hossza:60cm, a kereszt hossza:3cm15 500 Ft

Ónix hatása: A fekete ónix a lényeghez vezet. Segít a felesleges és lényegtelen dolgokat elengedni. Nem csoda, hogy számos vallás imaláncaiban megtaláljuk. Meditációhoz használva segít a szellemi koncetrációt, hogy a létezés megformálatlan, ősi alapjaira, a gondolatokon, formákon és látszaton túlra irányuljon. Az ónix a mindennapi életben a fegyelmet és kitartást támogatja. Szellemi nyugalmat nyújtja, amelyben letisztulnak a gondolataink, s mentesek maradnak minden külső befolyástól.Hasznos segítséget ad szenvedélyek ellen is: alkohol- nikotinvágytól a falánkságon, tévé- játékfüggőségen át a kábítószer-függőségig.

Az ónix segíti a Bakot, hogy a gyakorlati élettől némileg elkanyarodva a lélek mélyén megtalálja azt, ami igazán lényeges. Ezősíti fegyelmét és kitartását az úton, ugyanakkor enyhíti kérlelhetetlen szigorát.

Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.