Jáspis, füstkvarc és türkenit nyaklánc

Ez a csodálatos színű jáspis kívánta a türkenitet és a füstkvarcot. Amikor egymás mellé raktam a szemeket tudtam telitalálat. Minden szem között csomó van, így nem koptatják egymást az ásványok. Az alkatrészek ezüstből készültek, van amit én készítettem. Le lehet venni a csepp alakú medált és a felette a 3db. ásványt, így is hordható csak láncként. A füstkvarc átlátszó és kicsi lapocskák, fazetták vannak rácsiszolva. A jáspis és a füstkvarc 8mm, a türkenit 10mm átmérőjű.
Hossza a láncnak 53cm, a medál hossza 7cm.


19 500 Ft

Jáspis hatása: Segíti és beteljesíti a nyugalmat és aktivitást, az elfogadást és adakozást, a képzeletet és tettvágyat. Önzetlenségre és szerénységre tanít, életünknek szilárdságot és türelmet kölcsönöz.
Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyila, Bak és Halak csillagjegy szülöttéi szerencseköve.

Türkenit ( festet magnezit vagy más néven howlit, tévesen türkiznek hívják) hatása: Segít a testi és lelki méregtelenítésben és, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat.. Higgadtságot és türelmet kölcsönöz, segíti az önállóság kialakulásában.
Ikrek és Kos csillagjegy szülöttek szerencseköve.

Füstkvarc hatása: Fokozza a koncentráció képességét. Bajok és szerencsétlenség ellen védő kő.
Bak csillagjegy szülöttéinek a szerencseköve.
Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.