Édesvízi tenyésztett trikolor gyöngysor

Igazi különlegesség ez az óriás szemekből álló 3 színű tenyésztett gyöngysor. A fehér, barackszín, lilás-rózsaszín kombináció nagyon nőies, minden ruhához és alkalomhoz viselhető. Az édesvízi tenyésztett gyöngyök különlegessége az alakjukban rejlik. Az egyedileg formált gyöngyök olyan organikus formákat öltenek, amelyek kiemelik a nyaklánc egyediségét. Bár a felületükön előfordulhatnak apróbb "hibák", ezek a tenyésztett gyöngyökre jellemzőek, és csak még természetesebbé teszik a nyakláncot. Szép fénye van a kerek szemeknek. Minden egyes szem között csomó van. A zárja könnyen kezelhető ezüst nyelves zár, a nyelv fémből készült a tartóssága miatt. 

Ha szeretnél különleges és mutatós nyakláncot, amely kiemeli a nőiességet, akkor az édesvízi tenyésztett gyöngy nyaklánc kiváló választás lehet. Légy különleges és csillogj az édesvízi gyöngyök varázsával!

A gyöngy nyaklánc hossza: 45cm.

A szemek nagysága: elöl 13 mm, hátul 11 mm.

A zár anyaga: 925-s, sterling ezüst, ródiumozva, magyar fémjellel.

39 900 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.