Akva Aura kvarc, geódás achát nyaklánc

Egy igazán mutatós, nyaklánc azoknak akik szeretik az extra ékszereket. Középen acélkék akva aura kvarc, a golyók geodás achát, a köztesek hematitból fűztem. A színe az acélkék, zöld és arany színjátéka.  A zár ródiumos 925-s sterling ezüst.    A golyók 6mm-esek a középső rész legnagyobb ásványa 3cm.
A nyaklánc hossza: 46cm
9,500 Ft

Aura kvarc hatása: Az akva aura kvarc a hegyikristályra mesterségesen, alkímiai folyamat által rögzített arany. Bár mesterségesen jött létre, de nagyon erős energiája van. Befoltozza az auránkon keletkezett foltokat. Segítheti az önismeretet, meglátni mik az erősségeink, képességeink.

Geodás achát hatása: Életerővel ajándékoz meg, segíti,hogy meglássuk a jót. Spirituáli fejlődésben segít, energiával tölt fel.

Hematit hatása: Szilárdságot és erőt nyerhetünk belőle, testünkre építő hatással van, vitalizáló energiával lát el bennünket.

Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek.Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.