3 soros tenyésztett gyöngysor

Nincs raktáron

Különleges és mutatós  3 soros édesvízi gyöngy nyaklánc. A szemek kissé szabálytalanok felületi hibákkal, az édesvízi tenyésztett gyöngyökre jellemzően. Nagyon szép fénye van a gyöngy szemeknek. Minden egyes szem között csomó van, hogy ne koptassák a szemek egymást. A nyakláncot finom, ezüst színű kapoccsal lehet zárni, amely biztonságosan rögzíti a nyakláncot viselője nyakán. A kapocs biztosítja azt is, hogy a nyakláncot könnyen fel és le lehessen venni, valamint hogy a gyöngyök ne veszítsék el szépségüket.

Ez a nyaklánc nemcsak tökéletes ajándék lehet szeretteinek, barátainak és családjának, hanem saját magának is ajándékot jelenthet. Legyen szó esküvőről, ballagásról, vagy más különleges alkalmakról, ezzel a fehér édesvízi gyöngy nyaklánc mindig stílusos és elegáns lesz.

A gyöngysoron 3 soros  zár van, 2 cm-s toldólánccal.
A belső gyöngysor 45+2 cm.
A szemek nagysága: 7×8mm
A zár 925-s sterling ezüst, foglalt cirkónia kövekkel, magyar fémjellel. 

29 900 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.