3 soros gyöngy, gyöngykagyló és hegyikristály nyaklánc

Ebben a nyakláncban három különleges elem van. A gyönyörű barackszínű édesvízi tenyésztett gyöngyök, a gyöngyszemek egyedi, szemet gyönyörködtető eleganciát sugároznak. A 1x1 cm-es fehér gyöngykagylók a letisztultságot és természetességet hoznak a nyakláncba. Míg a 6x8 mm-es fazettált hegyikristályok csillogó ragyogást adnak az egész kompozíciónak.

A nyaklánc zárja ródiumos ezüstből készült, amely nem csak tartósságot garantál, de a modern stílust is képviseli. A foglalt cirkónia kövek apró, mégis elegáns részei a zárnak.

Biztos lehet benne, hogy egyedi és kivételes ékszert visel. Ebből a nyakláncból nem készült több, így aki megveszi csak neki lesz ilyen nyaklánca.Ezt a nyakláncot viselve nem csupán öltözékének lesz egy különleges kiegészítője, hanem a saját egyediségét is kifejezheti.

Bízza magát ennek az elegáns nyakláncnak a varázsára, és tegye még különlegesebbé megjelenését ezzel az exkluzív gyöngy, gyöngykagyló és hegyikristály nyaklánccal.

A nyaklánc hossza: 48+4cm, összetekerve: 46+4cm

19 500 Ft

Tenyésztett gyöngy hatása: Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatainkat. Nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert. Megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.

 Labradorit tulajdonságai: A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurából, és megelőzi az energiaszivárgást.

Az itt leírtak a kristályokkal és ásványokkal kapcsolatos tradicionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel úgy keresse fel orvosát.