3 soros gyöngy, gyöngykagyló és hegyikristály nyaklánc

Nincs raktáron

Ebben a nyakláncban három különleges elem van. A gyönyörű barackszínű édesvízi tenyésztett gyöngyök, a gyöngyszemek egyedi, szemet gyönyörködtető eleganciát sugároznak. A 1x1 cm-es fehér gyöngykagylók a letisztultságot és természetességet hoznak a nyakláncba. Míg a 6x8 mm-es fazettált hegyikristályok csillogó ragyogást adnak az egész kompozíciónak.

A nyaklánc zárja ródiumos ezüstből készült, amely nem csak tartósságot garantál, de a modern stílust is képviseli. A foglalt cirkónia kövek apró, mégis elegáns részei a zárnak.

Biztos lehet benne, hogy egyedi és kivételes ékszert visel. Ebből a nyakláncból nem készült több, így aki megveszi csak neki lesz ilyen nyaklánca.Ezt a nyakláncot viselve nem csupán öltözékének lesz egy különleges kiegészítője, hanem a saját egyediségét is kifejezheti.

Bízza magát ennek az elegáns nyakláncnak a varázsára, és tegye még különlegesebbé megjelenését ezzel az exkluzív gyöngy, gyöngykagyló és hegyikristály nyaklánccal.

A nyaklánc hossza: 48+4cm, összetekerve: 46+4cm

19 500 Ft

Édesízi tenyésztett gyöngy hatásai a testre és lélekre

Az édesízi tenyésztett gyöngyök nem csupán csodálatos ékszerek alkotóelemei, hanem számos pozitív hatással is bírnak a viselőjükre. Ezek a gyönyörű kincsek nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöznek, hanem hozzájárulnak az egyensúlyhoz és a belső harmóniához is.

1. Nyugtató és stresszoldó hatás

Az édesízi tenyésztett gyöngyök rendkívül nyugtató energiával rendelkeznek. Viselésük során észre fogod venni, hogy csökken a stressz és a feszültség szinted. Ezek a gyöngyök segíthetnek a relaxációban és a belső békében, ami különösen hasznos a mindennapi rohanó életvitelünkben.

2. Emelik a tudatosságot és önbizalmat

Az édesízi gyöngyök finom energiájukkal erősítik az önbizalmat és növelik a tudatosságot. Viselésük során érezni fogod, hogy könnyebben kifejezheted önmagad, és növekszik az önbizalmad, ami pozitív hatással van a mindennapi kapcsolataidra és tevékenységeidre.

3. Lélektisztító hatás

Ezek a gyöngyök híresek tisztító energiájukról, amely segít megtisztítani a lelket és az aurát. Ezáltal lehetővé teszik a negatív energiák eltávolítását, és helyet engednek a pozitív, frissítő energiának.

4. Életenergia fokozása

Az édesízi tenyésztett gyöngyök segítik az életenergia fokozását, ami vitalitást és frissességet ad. Ezek a gyöngyök életerőt sugároznak, és segítenek fenntartani az energiaszintet a mindennapok során.

5. Gyógyító hatások

Az édesízi gyöngyök hagyományosan gyógyító hatásokkal is rendelkeznek. A kínai orvoslásban például a gyöngyök segíthetnek a vérkeringés javításában és a test energiamezőjének kiegyensúlyozásában.

Az édesízi tenyésztett gyöngyök tehát nem csupán csodás kiegészítők, hanem valóban pozitív hatásokkal bírnak a testre és a lélekre egyaránt. Válassz ékszereidhez olyan gyöngyöket, amelyek rezgése és energia szintje lehetőség szerint a számodra legmegfelelőbbek!