2 soros kék achát szett

Fedezd fel ezt az egyedi kék achát szettünket - lenyűgöző 6mm-es átlátszó szemekkel, melyek gyönyörű cirmos kék és fehér árnyalatokban játszanak. Az exkluzív 2 soros dizájn elegánsan kiegészül a bizsu zárral, mely köveivel még különlegesebbé teszi a szettet. A nyaklánc belső hossza 45cm+2cm, míg a karlánc 18cm+2cm.

Ez az achát  szett tökéletes kiegészítő minden alkalomra. Légy stílusos és ragyogj ebben a lenyűgöző kék achát szettben!

14 900 Ft

Az achát egy különleges ásvány, melynek kifinomult szépsége és spirituális jelentése évszázadok óta vonzza az embereket. Ez a kvarcfajta különféle színárnyalatokban és csíkozottságokban található meg, létrehozva ezzel egyedi és elbűvölő megjelenést. Az achát a következő tulajdonságokkal rendelkezik, melyek miatt nem csupán egy ékszerdarab, hanem egyben egy kivételes energetikai követ is lehet.

  1. Gyógyító energia: Az achát híres arról, hogy erős gyógyító energiával rendelkezik. A hagyományok szerint segíti a test és a lélek egyensúlyának helyreállítását, valamint támogatja a fizikai és érzelmi gyógyulást.

  2. Színkavalkád: Az achát különböző színekben pompázhat, beleértve a kék, zöld, barna, és vörös árnyalatokat is. Minden szín más és más jelentéssel bír, és egyedi energetikai tulajdonságokkal rendelkezik.

  3. Leveles struktúra: Az achát különleges szövetszerkezetét leveles mintázata teszi különlegessé. Ez a természetes rajzolat nem csupán esztétikailag vonzó, hanem a harmóniára és egyensúlyra való törekvés szimbóluma is.

  4. Születési kő: Az achátot hagyományosan a vízöntő csillagjegy szülötteinek ajánlják, de sokan más csillagjegyek is magukénak érzik ezt a különleges követ. Az achátot gyakran kapcsolják az újjászületés és a friss kezdetek energiájához.

  5. Személyes fejlődés: Az achát segíthet a személyes fejlődésben és önismeretben. A meditáció során használva elősegítheti a belső béke elérését és a negatív energiák eltávolítását.

Az achát tehát nem csupán egy szép kődarab, hanem egy olyan kristály, melynek tulajdonságai mély spirituális és energetikai értékeket hordoznak. Használata ékszerként vagy dekorációs tárgyként nem csupán stílusos, hanem a mindennapi életünk pozitív irányú formálásában is segíthet. Fedezze fel az achát szépségét és erejét, és engedje meg, hogy ez a különleges ásvány bevezesse az egyensúly és harmónia élményét az életébe.